Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend

Het kennismaking gesprek

Om voor jou de juiste doula/geboortecoach te kunnen zijn is het belangrijk dat jullie wensen en verwachtingen ken en dat jullie weten wat ik voor jullie kan betekenen. Het gaat uiteindelijk om jullie zwangerschap en bevalling. Én, het moet ook nog klikken! Daarom is het eerste gesprek altijd vrijblijvend. 

 

De niet geplande bevalling

Dan komt eindelijk de uitgerekende datum waarop je waarschijnlijk gaat bevallen in zicht. Vanaf 2 weken voor tot en met 2 weken na de beval datum sta ik voor jullie op wacht. Ik ben dan 24 uur per dag voor jullie bereikbaar.

Vanaf het moment dat er tekenen zijn die er op zouden kunnen wijzen dat de bevalling gaat beginnen nemen jullie contact op met mij. Samen bepalen we het moment dat ik naar jullie toe moet komen, ook dit moment is per persoon verschillend zolang jullie maar weten dat ik er voor jullie wil en kan zijn. Uit ervaring weet ik dat het voor ons beide erg fijn is als ik zo vroeg mogelijk gebeld word. We kunnen dan samen in alle rust afspreken wanneer jullie willen dat ik er zal zijn.

Is het moment eenmaal daar, dan zal ik bij jullie blijven. Of de bevalling nu 4 uur of 24 uur duurt,  thuisin het ziekenhuis of geboortecentrum. Ik blijf tot een paar uur na de bevalling en ga pas weg als de zorg goed is overgenomen.

De geplande bevalling

Moet je onverwacht ingeleid worden, ongeacht de reden of krijg je een keizersnee, dan wordt er meestal een beval datum ingepland. Zie je op tegen deze bevalling in het ziekenhuis en wil je iemand bij je hebben die op dit gebied veel ervaring heeft ? Dan ben ik daar juiste persoon voor. Je kunt mij zelfs tot 1 dag van te voren bellen!

Ook als de zwangerschap en/of bevalling anders verloopt kan ik er voor jullie zijn